Bouvier Cosmetics i Madame zajedno osvajaju srca diljem Hrvatske - Bouvier Cosmetics
16094
post-template-default,single,single-post,postid-16094,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default

Bouvier Cosmetics i Madame zajedno osvajaju srca diljem Hrvatske

Bouvier Cosmetics i Madame zajedno osvajaju srca diljem Hrvatske

Od nedavno omiljenu Rose Revival dnevnu kremu za lice možete pronaći u salonu Madame, poznatom kozmetičkom salonu za njegu kože.

—————————————————————————–

Brojni posjetitelji Ozaljske 55 već znaju kako Madame ima dugogodišnje iskustvo u uljepšavanju i oblikovanju tijela i lica brojnih žena kojima svakim izlaskom iz salona namame osmjeh na lice.

Vlasnica Madame Salona Ivanka Kosanić posvetila je više od 35 godina brizi o isticanju prirodne ljepote, a svojim dugogodišnjim iskustvom i tradicijom salona Madame dokazala je kako kvalitetna i konstantna njega i pažnja koju dajemo koži doprinosi zadovoljstvu i osjećaju samopouzdanja. Tradicijom salona Ivanka je izgradila neraskidivu vezu sa svojim klijentima koji se uvijek iznova vraćaju vjerujući u kvalitetan asortiman usluga i proizvoda koji salon nudi.

Salon Madema odište izvanrednim duhom luksuznog interijera u kojem posjetitelji odmah zaboravljaju na stres i dinamičnost današnjeg života. Svojim klijenticama nude usluge njege lica, masaže, depilacije, njege ruku, oblikovanja tijela, ali i iskren prijateljski odnos.

Bouvier Cosmetics odabrao je ovo prodajno mjesto jer gaji iste vrijednosti kao i sam brend predstavljajući jedinstven spoj vrhunske tehnologije i tradicije.

Vjerujemo kako će ovo biti divno i ugodno partnerstvo – ali i prijateljstvo.

Više o Salonu Madame možete saznati na njihovoj Facebook stranici.