Zašto samo prirodna kozmetika? - Bouvier Cosmetics
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default

Zašto samo prirodna kozmetika?

Zašto samo prirodna kozmetika?

Koža je jedan od naših najvećih organa – čovjek prosječno ima oko 3 kg kože koja predstavlja polupropusnu membranu u naš organizam. Razne nečistoće i zagađivači iz okoliša ulaze u naš organizam upravo preko kože. Ono što nanosimo na kožu postaje jednako važno kao i ono što jedemo. Što ulazi u sastav većine komercijalnih, pa i najskupljih, proizvoda za njegu? Uz hrpetinu kemijskih spojeva čije nazive ne razumijemo, na deklariranom sastavu (ako ga uopće ima!) naći ćemo vazelin i parafin, mineralna ulja. I za početak je dovoljno da se zaustavimo na tome. Prirodna kozmetika već je godinama imperativ u svijetu zbog prirodnih svojstava koje niti jedna kemijska supstanca ne može ponuditi. No kako raste popularnost prirodne kozmetike rastu i proizvodi koji na svojim deklaracijama imaju natpis “Bio” ili “Natural”, ali zapravo udio prirode u njima je vrlo malen.

Bouvier cosmetics je stvorio ekskluzivni kompleks proizvoda za regeneraciju kože od čak 100 posto prirodnih sastojaka koja ne sadrži konzervanse, parabene, umjetna bojila i nije testirana na životinjama. Rose revival je jedini proizvod za regeneraciju i transformaciju kože koji se prilagođavaju vašoj koži i njenim potrebama. Ovaj ekskluzivan, jedinstven, korekcijski kompleks stvoren je u Hrvatskoj, pomoću suradnje s poznatim laboratorijem kozmetičkih proizvoda, a svi sastojci su pomno izabrani od certificiranih uzgajivača.

Uporabom prirodne kozmetike koži ćemo omogućiti da razvije prirodne metaboličke procese što rezultira boljim i bržim samoobnavljanjem, dok je korištenjem sintetičkih i kemijskih sirovina (umjetnih boja, parfema, konzervansa, emulgatora) ova mogućnost za samoobnavljanjem smanjena, što povećava mogućnost pojave negativnih promjena na koži. Također, kod prirodne kozmetike ne morate se brinuti kako će koža na kremu razviti anti-tijela i onemogućiti njeno dubinsko djelovanje.